Studentfotografering / studentfoto Lund – Malmö – Skåne

Kajsas Foto erbjuder professionella studentfoton, antingen i studion i Lund eller utomhus i en vacker utomhusmiljö i Skåne.

SPONTANA & TRADITIONELLA STUDENTFOTON

studentfotografering i Lund / Malmö

Under fotosessionen tar vi framförallt spontana fina bilder med äkta leenden och glädje i bild men också traditionella studentporträtt.

Hör av er till mig så tipsar jag gärna om platser utomhus för studentfotograferingen. Det kan t.ex. vara en plats med blommor / grönska eller vid strand och hav. Vill ni ta bilderna i fotostudio så finns det i Lund vid Linero torg.

Jag hjälper er student att slappna av under fotograferingen och berättar tydligt hur de ska stå och gå för att vi ska få fina minnen från studenten!

PRISER STUDENTFOTOGRAFERING

 • Fotograferingskostnad - 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
 • Tryckta förstoringar kostar från - 390 kr
 • Digitala högupplösta bilder - 490 kr / st
 • Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder - 4500 kr
 • Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, canvas mm.Fotografering sker på vardagar.
 • Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.
 • Jag utför fotograferingar utomhus över hela Skåne. Om du önskar fotografering på en plats som är kortare än 6 mil från Lund / Hörby utgår ingen kostnad för milersättning.

BOKA TID

För att boka tid för studentfotografering, kontakta genom att fylla i formuläret nedan.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  OBS! Jag svarar alltid inom 24 timmar helgfria dagar så om du inte fått svar från mig så kolla i din skräppost då mina mail ibland hamnar i kundernas skräppost. Kontakta mig i så fall igen och ange ditt telefonnummer.

  Studentfoto studentfotografering Lund Malmö

  Bild på mig tagen av fotograf Brandwold www.brandwold.com

  Kajsas Foto - studentfotograf Lund Malmö Skåne

  DELA I SOCIALA MEDIER