Bilder med äkta känslor av glädje och kärlek!

KAJSAS FOTO – DIN FAMILJEFOTOGRAF OCH BRÖLLOPSFOTOGRAF BASERAD I SKÅNE!

Välkommen till Kajsas Foto!

Jag som står bakom kameran heter Kajsa Ragnestam och jag älskar att fånga känslor på bild och har fastnat för porträtt av olika slag. Jag erbjuder flera olika fotograferingar bl.a. bröllopsfotografering, babyfotografering, barn- och familefotografering, företagsfotografering. Jag älskar framförallt att fånga fina, spontana, naturliga bilder med människor i rörelse och människor som interagerar med varandra. Men även foto på mat, platser och annat är också något jag brinner för!

Under olika barnfotograferingar och bröllopsfotograferingar har jag fokus på att ge er en härlig upplevelse tillsammans där jag initierar olika saker som ni ska göra som skapar spontana, naturliga reaktioner hos er. Det brukar göra att ni glömmer bort kameran väldigt fort och skrattar på ett äkta sätt tillsammans och det är då jag fångar er på bild.

Jag har en studio i Lund och möjlighet till studiofotografering även i Hörby, men jag gör också utomhusfotograferingar som uppdrag över hela Skåne och har lätt för att ta mig till Malmö, Lund, Kristianstad och andra orter. Och när det gäller bröllopsfotografering så kommer jag till ditt bröllop oavsett om det är i Sverige eller utomlands!

Hör av dig och berätta för mig vilken typ av fotografering du är intresserad av och om du har några frågor och funderingar!

BOKNING OCH KONTAKT

Vill du boka en tid för fotografering eller har du någon annan fråga? Fyll i formuläret nedan. Jag återkommer alltid till dig inom 24 timmar.


”Kajsa, Kajsa, Kajsa! Vilka fantastiska bilder du har tagit! Vi är helt överväldigade. Du har överträffat alla våra förväntningar. Inte bara är du en fantastiskt duktig fotograf utan en fantastiskt härlig och trevlig människa. Vi trivdes så bra med dig under vår stora dag och har känt oss trygga med dig hela vägen. Vi kan inte rosa dig nog. Så många bilder och vi kan inte se oss mätta. Det är som att uppleva dagen igen och igen när vi tittar på dem. Magiskt. Och ja, glädjetårarna kom nu också.”

 

Karin Tegner Jacobson & Andreas Tegner

Ditt meddelande är skickat, tack så mycket! Jag återkommer till dig inom 24 h på helgfria dagar. Om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!Error submitting form, please try again.

Vägbeskrivning till studion i Lund

Adressen till Kajsas Foto - fotostudio i Lund är Iduns plats 7 i Lund.

FÖLJ KAJSAS FOTO PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM