Porträtt-

& Lifestylefotograf i skåne

Jag älskar naturliga spontana bilder!

jag hjälper dig att fånga och bevara ögonblick från din vardag & ditt livs mest betydelsefulla dagar!

kajsa ragnestam, Kajsas Foto, fotograf Sverige

välkommen till kajsas foto!

Jag som står bakom kameran heter Kajsa Ragnestam och jag älskar att fånga känslor på bild och har fastnat för porträtt av olika slag. Jag erbjuder flera olika fotograferingar bl.a. bröllopsfotografering, babyfotografering, barn- och familefotografering, företagsfotografering. Jag älskar framförallt att fånga fina, spontana, naturliga bilder med människor i rörelse och människor som interagerar med varandra. Men även foto på mat, platser och annat är också något jag brinner för!

Under olika barnfotograferingar och bröllopsfotograferingar har jag fokus på att ge er en härlig upplevelse tillsammans där jag initierar olika saker som ni ska göra som skapar spontana, naturliga reaktioner hos er. Det brukar göra att ni glömmer bort kameran väldigt fort och skrattar på ett äkta sätt tillsammans och det är då jag fångar er på bild.

Jag har en studio i Lund och möjlighet till studiofotografering även i Hörby, men jag gör också utomhusfotograferingar som uppdrag över hela Skåne och har lätt för att ta mig till Malmö, Lund, Kristianstad och andra orter. Och när det gäller bröllopsfotografering så kommer jag till ditt bröllop oavsett om det är i Sverige eller utomlands!

Hör av dig och berätta för mig vilken typ av fotografering du är intresserad av och om du har några frågor och funderingar!

KONTAKTA MIG

Vill du boka en tid för fotografering eller har du någon annan fråga? Fyll i formuläret nedan. Jag återkommer alltid till dig inom 24 timmar helgfria dagar.