Matfotografering

Matfoto - kakor / biskvier

Matfoto – Kajsas Foto erbjuder matfotografering i Skåne

Matfotografering - bild av en bakelse

Kajsas Foto erbjuder matfotografering både i min fotostudio i Lund och on location dvs jag kommer ut till er miljö och tar bilder på er mat. Kanske är ni en restaurang, bageri eller ett café eller en matleverantör som vill ha hjälp med bilder i er marknadsföring? Kanske har ni en egen stylist som stylar maten eller går det också bra att bolla idéer tillsammans med mig vad gäller stylingen av maten. Vi pratar om vilken känsla ni vill ha i bilderna.
Jag tar både bilder till sociala medier eller om ni vill göra tryckt material som tidning eller flyer. Vi går tillsammans igenom vad som är syftet med bilderna, ert varumärke och vad ni vill uppnå med bilderna.

Fotografering av mat handlar både om ljus, färger, texturer och kreativitet och det är verkligen något som jag tycker är superroligt.  Matfoto - bild av pannkakor med blåbär

 

 

Konsultation om matfotografering

Kontakta mig på info@kajsasfoto.se eller fyll i formuläret nedan om ni är intresserade av matfotografering så diskuterar vi vad som passar bäst utifrån era önskemål!

Vill du boka eller har du frågor om bröllopsfotografering? Kontakta mig via info@kajsasfoto.se eller fyll i formuläret nedan!

BOKNING & INFO


Har du frågor eller vill du boka? Fyll i formuläret!

Jag återkommer alltid inom 24 h på vardagar så om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!