Få fler kunder via Google
- baskursen i SEO för dig som driver eget

Kursen är för dig som:


Vill synas för kunderna där de söker
Vill få in kunder utan att behöva vara "säljig"

Vill sluta lägga pengar på marknadsföring som inte ger resultat

Vill äga kunskaper om SEO själv

JAG VILL KÖPA!


När du gått kursen kommer du:

  • Förstå de viktigaste grunderna i SEO
  • Ha kunskaper om flera åtgärder du kan göra på din hemsida för att synas högre på Google
  • Ha en lista på flertalet sökord för ditt företag och veta hur du ska göra för att synas bättre på dessa
  • Kunna synliggöra dina produkter / tjänster för fler potentiella kunder på Google

Onlinekursen är för dig som:

- Är egenföretagare / småföretagare

- Vill introduceras i sökmotoroptimering (SEO)

- Som vill få de viktigaste grunderna förklarade

- Som inte vill grotta ner dig i tekniskt avancerade saker

Kursen är en steg för steg-guide med videos som visar saker du kan göra för att kunna synas högre i sökresultaten på Google och därmed också bli synlig för fler potentiella kunder.
Kursen är gjord av mig som är egenföretagare där jag tagit med det viktigaste du behöver veta och som ger stor effekt.

Vi går pedagogiskt igenom vilka fält på hemsidan du ska titta närmare på och vilka justeringar du kan göra där för att synas bättre men även andra saker som kan påverka din ranking.
Kursen lyfter fram det viktigaste du behöver veta för att få en bra koll på grunderna som du själv enkelt kan jobba vidare med och som kommer ge stor effekt.

Ord pris 4700  Nu 2700 kr

(2160 kr exkl moms)

JAG ÄR REDO!

Hej! Jag heter kajsa

kajsa ragnestam, Kajsas Foto, fotograf Sverige

Jag vill hjälpa dig som egenföretagare att bli synlig för massor av potentiella kunder

Jag startade mitt företag som fotograf för 10 år sedan och har jobbat heltid som företagare nu i 7 år. Tidigare jobbade jag som webb- och kommunikationssamordnare och har läst kurser i webbutveckling och SEO.

När jag startade mitt företag var det därför naturligt för mig att snabbt sätta upp en hemsida och att optimera den utifrån SEO (sökmotoroptimering) och jag märkte snabbt att det fungerade effektivt. Fastän jag var ett helt okänt företag så kom det in kundbokningar via hemsidan.

Jag som aldrig gillat att vara “säljig“ tyckte att det var jätteskönt att kunder kom in via hemsidan och ville boka mina tjänster direkt då de redan fått all info på sidan om priser och hur allt gick till.

På detta sätt har jag nu drivit mitt företag på heltid i 7 år och blivit en av de 10% i min branch som har högst omsättning trots att branchen för fotografer är väldigt konkurrensutsatt. Nu vill jag också hjälpa andra småföretagare som själva hanterar sin hemsida men som inte har koll på hur man gör för att synliggöra sin hemsida på Google. Kursen är en sammanfattning av det viktigaste jag lärt mig om SEO då jag följt ämnet i 15 år.

FAQ

Vad behöver jag ha tillgång till för att kunna jobba med detta?

01

Du behöver kunna redigera din egen hemsida.

BEHÖVER JAG HA FÖRKUNSKAPER INOM SEO?

02

Nej, kursen är skapad för dig som vill introduceras i ämnet och lära dig det viktigaste så du behöver inga förkunskaper. Du får också se exempel på varje del för att det ska vara lätt för dig att förstå hur du kan göra detta på din egna hemsida.

Jag har vissa förkunskaper i seo, är kursen för mig?

03

Denna kursen är en introduktion till de viktigaste grunderna så har du redan lärt dig det så är denna kursen troligtvis inte för dig då den inte är på avancerad nivå. Kursen har fokus på hur du ska tänka kring vilka sökord du vill bli synlig på och vilka fält du placerar sökorden på samt andra justeringar på din sida som kan höja din Google-ranking.

Om du är osäker och vill veta mer så maila mig på info@kajsasfoto.se och berätta om dina förkunskaper och hur du jobbar med SEO nu så kan vi ha en dialog om den passar eller inte.

FÅR JAG ETT MOMSKVITTO PÅ MITT KÖP?

04

Ja, priset är inklusive moms och du får ett momskvitto på ditt köp inom 24 h efter köpet.

NÄR FÅR JAG TILLGÅNG TILL KURSEN och hur länge har jag tillgång?

05

Du tillgång till kursen direkt efter ditt köp. Kursplattformen är tillgänglig i 1 år från köp men du kan ladda ner alla videos och då har du tillgång till dem alltid.

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA!