GRAVIDFOTOGRAFERING

En graviditet är en väldigt speciell upplevelse och något att minnas för resten av livet. Jag erbjuder både gravidfotografering utomhus i hela Skåne och inomhus i studio i Lund. Du väljer själv vilket du tycker passar bäst utifrån årstid och utifrån vilken typ av bilder du vill ha.

 

Om gravidfotograferingen

 

Det finns många olika typer av gravidfoto och jag anpassar utifrån dina / era behov. Vill du ha bilder tillsammans med din partner eller ska ett större syskon till det väntande barnet vara med? Vill du ha bilder på dig själv i en fin sommarklänning på en strand eller vill du ta mer avklädda bilder med en ljus bakgrund i en studio? Jag anpassar fotograferingen efter dina önskemål och vad du känner dig bekväm med. Fotograferingen tar ca 1-timme.

Gravidfotografering i Skåne med Kajsas Foto - gravidfotograf Lund

Gravidfotografering i studio eller utomhus?

 

Det går att skapa jättefina gravidbilder både i studio och utomhus. Om du vill ha vackra utomhusbilder på vintern hjälper jag dig så att du håller värmen under fotograferingen, tex med värmekuddar, så att det går så smärtfritt som möjligt. Eller skapar vi vackra ljusa bilder i min dagsljusstudio i Lund.

 

Gravidklänningar till utlån

I min studio i Lund fins ett urval av fina gravidklänningar i olika storlekar och i vackra färger.

 

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen redigerar jag bilderna. Ni får ta del av bilderna i ett webbgalleri efter 3-4 veckor och där väljer ni vilka bilder ni vill beställa. Ni kan välja att köpa bilderna antingen som fotoprodukter t.ex. fotoalbum, förstoringar, tavlor eller som digitala filer som ni själva gör egna förstoringar av sen eller både och.


VANLIGA FRÅGOR OM GRAVIDFOTOGRAFERING

Går det att fotografera utomhus på vintern?

Japp, det går! Det går att få jättefina bilder med frost och snö men även andra vinter / vår / höst dagar när naturen inte är blomstrande. Jag väljer noggrant ut platser utomhus som passar utifrån årstid.Jag har värmepåsar och filtar som vi kan använda för att ni ska hålla värmen under fotograferingen.

 

Vad ska jag ha på mig?

Jag har flera gravidklänningar till utlån och det finns möjlighet att komma till studion vid tillfälle före era inbokade fotografering för att kika och prova. Självklart kan ni även ta med egna kläder som ni tycker om. Jag rekommenderar kläder som framhäver magen på ett fint sätt. Vid studiofotografering tar vi även några bilder i underkläder om du önskar det. Ta gärna med en neutral sjal eller kofta att ha om axlarna.

 

Kan man köpa album och förstoringar hos dig?

Absolut, jag har massvis med fina kvalitetsprodukter som ni kan kika på i studion i Lund. Både fantastiska linnealbum, förstoringar, tavlor mm. Produkterna beställs från Europas bästa leverantörer och går inte att få ta på som privatperson utan säljs bara genom professionella fotografer. Jag berättar gärna om vad som passar till just era bilder!

 

Kan syskon och partner vara med på fotograferingen?

Absolut, självklart kan vi ta fin bilder på er alla tillsammans!

 

 

Gravidfotografering med partner i Skåne
Gravidfoto i gravidklänning i Lund - Skåne

PRIS

 

FOTOGRAFERINGSKOSTNAD

  • Gravidfotografering – 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
  • Tryckta förstoringar kostar från – 390 kr
  • Digitala högupplösta bilder – 490 kr / st
  • Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 4500 kr

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna i galleriet om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, canvas mm.
Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.

 

 

Gravidfotografering i underkläder i ljus studio

 

BOKNING & INFO

 

 

Har du frågor eller vill du boka? Fyll i formuläret! Jag återkommer alltid inom 24 h på vardagar så om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!

Ditt meddelande är skickat, tack så mycket! Jag återkommer till dig inom 24 h på helgfria dagar. Om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!Error submitting form, please try again.

FÖLJ KAJSAS FOTO PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

GRAVIDFOTOGRAF LUND / HÖÖR / ESLÖV / HÖRBY / KRISTIANSTAD / MALMÖ

GRAVIDFOTO, GRAVIDFOTOGRAFERING, GRAVIDITET, GRAVID SKÅNE