Gravidfotografering i Skåne med fotograf Kajsas Foto - gravidfotograf Lund

GRAVIDFOTOGRAFERING

En graviditet är en väldigt speciell upplevelse och något att minnas för resten av livet. Jag erbjuder både gravidfotografering utomhus i Skåne och inomhus i studio i Lund. Du väljer själv vilket du tycker passar bäst utifrån årstid och utifrån vilken typ av bilder du vill ha.

Gravidfotografering med partner i Skåne

OM

GRAVIDFOTOGRAFERING


Det finns många olika typer av gravidfoto och jag anpassar utifrån dina / era behov. Vill du ha bilder tillsammans med din partner eller ska ett större syskon till det väntande barnet vara med? Vill du ha bilder på dig själv i en fin sommarklänning på en strand eller vill du ta mer avklädda bilder med en ljus bakgrund i en studio? Jag anpassar fotograferingen efter dina önskemål och vad du känner dig bekväm med. Fotograferingen tar ca 45 min -1 timme.

04

03

02

01

KAN MIN PARTNER OCH SYSKON TILL BEBISEN I MAGEN VARA MED PÅ FOTOGRAFERINGEN?

KAN MAN KÖPA ALBUM OCH FÖRSTORINGAR HOS DIG?

GÅR DET ATT FOTOGRAFERA UTOMHUS PÅ VINTERN?

VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

Absolut, självklart kan vi ta fin bilder på er alla tillsammans!

Berätta i förväg vilka ni är som ska vara med på bild så förbereder jag på bästa sätt. Är det mindre syskon som ska vara med så förberedd med mat- och sömn så gott det går. Berätta gärna i så fall om deras sovtider vid bokning så vi planerar in fotograferingen på en bra tid som passar alla i familjen!

Jag har flera gravidklänningar till utlån och det finns möjlighet att komma till studion vid tillfälle före era inbokade fotografering för att kika och prova. Självklart kan ni även ta med egna kläder som ni tycker om. Jag rekommenderar kläder som framhäver magen på ett fint sätt. Vid studiofotografering tar vi även några bilder i underkläder om du önskar det. Ta gärna med en neutral sjal eller kofta att ha om axlarna.

Absolut, jag har massvis med fina kvalitetsprodukter som ni kan kika på i studion i Lund. Både fantastiska linnealbum, förstoringar, tavlor mm. En del av produkterna gör jag själv, andra beställs från Europas bästa leverantörer och går inte att få ta på som privatperson utan säljs bara genom professionella fotografer. Jag berättar gärna om vad som passar till just era bilder!

Japp, det går! Det går att få jättefina bilder med frost och snö men även andra vinter / vår / höst dagar när naturen inte är blomstrande. Jag väljer noggrant ut platser utomhus som passar utifrån årstid.Jag har värmepåsar och filtar som vi kan använda för att ni ska hålla värmen under fotograferingen.

gravidfotografering - bild på händer på magen
gravidfoto på stranden
gravidfotografering Skåne - bild från gravidfoto på stranden
gravidfotografering skåne, bild av Kajsas Foto
gravidfoto i fotostudio i Lund - mamma med gravidmage

PRISLISTA GRAVIDFOTOGRAFERING

Gravidfotografering – 1250 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)

Tryckta förstoringar kostar från – 390 kr

Digitala högupplösta bilder – 590 kr / st

Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 4500 kr

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, fotoalbum mm.

Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.
Jag utför fotograferingar utomhus över hela Skåne. Om du önskar fotografering på en plats som är kortare än 3 mil från Lund eller Hörby utgår ingen kostnad för milersättning.REDO ATT FÖREVIGA GRAVIDITETEN?

HÖR AV DIG OCH BOKA EN LEDIG TID IDAG!

BOKNING & INFO - GRAVIDFOTOGRAFERING

Vill du boka eller har du frågor om fotografering? Fyll i formuläret nedan. Jag återkommer alltid inom 24 h på vardagar så om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!