Fotograf Skåne – Kajsas Foto

Fotograf Skåne

Fotograf Skåne - barnfotografering

Kajsas Foto är fotograf i Skåne och erbjuder olika typer av fotograferingar såsom bröllopsfotografering, barnfotografering, familjefotografering, babyfotografering, företagsfotografering.
Här berättar jag mer om olika typer av fotograferingar:

Bröllopsfotografering i Skåne

Bröllopsfotograf Skåne - Kajsas Foto fotograf Skåne

Kajsas Foto erbjuder bröllopsfotografering i Skåne och erbjuder olika typer av bröllopspaket beroende på vilka delar av dagen ni vill föreviga. Många vill idag ha hela sin dag dokumenterad från förberedelser och fram till tårta, fest och dans. En del väljer ut delar av dagen som de tycker är extra viktigt att föreviga, t.ex. vigsel, bröllopsporträtt och mingel. Jag fotograferar och redigerar bröllop i en modern stil där fokus är att bilderna ska se spontana ut och jag har en förkärlek för mycket ljus i bilderna och redigering i moderna ljusa färger. Läs mer om bröllopsfotografering.

Familjefotografering i Skåne

Fotograf Skåne - familjefotografering

När jag fotograferar familjer vill jag att ni sen ska få fina bilder av er där ni har roligt tillsammans. Mitt fokus är på spontana bilder där känslor av kärlek och glädje syns och bilder som ni kan ha på väggen i många år och titta på och minnas tillbaka till en härlig stund i livet. Mest populärt är familjefotografering utomhus och i Skåne finns jättemånga fina platser för det! Jag har koll på många guldkorn och vet vilken tid det är bäst att fotografera på de olika platserna för att ljuset i bilderna ska bli som bäst! Läs mer om familjefotografering i Skåne.

Barnfotografering i Skåne

Barnfotografering - Kajsas Foto - fotograf Skåne

Under en barnfotografering fångar jag barnets / barnens spontana uttryck. Vi lekar lekar tillsammans och allt är barnets villkor. Barnfotografering utomhus blir superfint och vill man ha mer neutral bakgrund eller om vädret inte tillåter erbjuder jag även studiofotografering. Läs mer om barnfotografering i Skåne.

Babyfotografering i Skåne

Babyfotografering - fotograf Skåne

Åldern 5-9 månader är verkligen speciellt och jag fullkomligt älskar att fotografera barn i denna åldern. De är såå lättsamma och har alltid skrattet nära till hands och de knubbiga babykinderna och låren gör att det finns inget gulligare. Fånga din baby under en tid i livet som snabbt flyger förbi och skapa minnen från denna fina period som du alltid har kvar för framtiden. Läs mer om babyfotografering i Skåne.

Företagsfotografering

Bröllop

Jag fotograferar bilder åt olika företag. Idag, då kommunikationen och marknadsföringen till kunder, till stor del sker online är det av extra vikt vilket intryck företaget ger och att ha proffsiga bilder på sin hemsida och i sina sociala medier är av stor vikt. För att vi ska få ett så bra resultat som möjligt lägger jag stor vikt vid att ha en dialog och lära känna företagets varumärke för att kunna skapa de bilder ni önskar. Läs mer om företagsfotografering i Skåne.

Här hittar du mer info om Kajsas Foto – fotograf Skåne.

DELA I SOCIALA MEDIER