[pp_gallery id="1726"]

Fotograf Lund

Letar du efter fotograf i Lund? Kajsas Foto erbjuder olika fotograferingar (t.ex. bröllopsfotografering familjefotografering, barnfotografering, företagsfotografering) i Lund med omnejd. Jag kommer gärna ut till ditt företag eller till ditt hem och fotograferar eller varför inte ta härliga familjebilder i en park eller på en annan vacker plats? Om ni vill ha studiobilder så finns erbjuder jag även studiofotografering i min fotostudio i Lund.

Barnfoto Lund

Jag erbjuder fler olika fotograferingar för dig som vill fotografera ditt barn. För dig som vill föreviga de första ögonblicken med din nyfödd bebis erbjuder jag nyföddfotografering. För barn mellan 5-8 månader erbjuder jag babyfotografering. Detta är den perfekta åldern för att få fina bilder på din bebis! Vid denna åldern är bebisen ofta lättroad och tycker och att antingen ligga på mage och titta upp med ett leende eller att sitta själv. Fotograf Lund - Barnfotografering - familjefotografering Barnfotografering kan göras vid vilken ålder som helst. Jag anpassar alltid fotograferingen utifrån barnens ålder och eftersträvar att ge dem en lekfull upplevelse. Under syskonfotografering gör vi tävlingar som får barnen att skratta tillsammans och andra lekar som lockar fram barnens personlighet på bild. För dig som vill fånga hela familjen på bild erbjuds familjefotografering!

Bröllopsfoto Lund

Jag älskar att få vara med och dela de speciella ögonblicken som sker när ett brudpar gifter sig. Det finns så mycket kärlek och glädje i denna stund och jag älskar att fånga det på bild. För brudpar erbjuder olika typer av paket som passar dig som vill önskar porträttfoto och för dig som vill ha med hela dagen på bild från att ni sätter på er era fina bröllopskläder och fram till gästerna intar dansgolvet. Läs mer om bröllopsfotografering här!

Fotograf Lund

Här kan du se mer om olika fotografering jag erbjuder: Fotograf Lund - Kajsas Foto