FAMILJEFOTOGRAFERING I SKÅNE

- FOKUS PÅ GLÄDJE & KÄRLEK

Jag älskar att fånga äkta känslor mellan männsikor i bilder! Här berättar jag mer om familjefotografering hos Kajsas Foto.

 

OM FAMILJEFOTOGRAFERING

Jag gör familjefotografering utomhus och i studio i Skåne. När vi ses för en utomhusfotografering väljer jag en plats utifrån vad som blir bäst fotomässigt och utifrån hur gamla barnen är samt väderlek. Det kan t.ex. vara ett grönområde eller en strand. Berätta gärna för mig vid bokning om du har specifika önskemål, t.ex. strandfotografering.

När vi ses i studion i Lund eller i Hörby finns där en uppbyggd miljö som är perfekt för att ta ljusa spontana, lekfulla bilder på er.

En fotografering med familjen tar ca 1 timme och barnen får leka under tiden. Beroende på ålder på barnen så anordnar jag lekar och olika uppdrag som de och även ni föräldrar får göra.

Jag strävar efter att ta några klassiska uppställda familjeporträtt och även ta bilder där ni interagerar med varandra där jag fångar er glädje och kärlek när ni är tillsammans!

EFTER ER FOTOGRAFERING

Efter fotograferingen redigerar jag bilderna. Ni får ta del av bilderna i ett webbgalleri efter 3-4 veckor där ni väljer vilka bilder ni vill beställa.

PRISER FÖR FAMILJEFOTOGRAFERING

FOTOGRAFERINGSKOSTNAD

  • Familjefotografering – 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
  • Tryckta förstoringar kostar från – 390 kr
  • Digitala högupplösta bilder – 490 kr / st
  • Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 4500 kr

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna i galleriet om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, canvas mm.
Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.

Jag utför familje- och barnfotograferingar utomhus över hela Skåne. Om du önskar fotografering på en plats som är kortare än 3 mil från Lund eller Hörby utgår ingen kostnad för milersättning.

 

 

BOKA ER FAMILJEFOTOGRAFERING IDAG!

Har du frågor om fotografering eller vill du boka en tid för fotografering! Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer jag inom 24 h på helgfria dagar. Om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!

Ditt meddelande är skickat, tack så mycket! Jag återkommer till dig inom 24 h på helgfria dagar. Om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!Error submitting form, please try again.

FÖLJ KAJSAS FOTO PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM