FAMILJEFOTOGRAFERING I SKÅNE MED FOKUS PÅ GLÄDJE & KÄRLEK

OM FAMILJEFOTOGRAFERING

Jag gör familjefotografering utomhus och i studio i Skåne. När vi ses för en utomhusfotografering väljer jag en plats utifrån vad som blir bäst fotomässigt och utifrån hur gamla barnen är samt väderlek. Det kan t.ex. vara ett grönområde eller en strand. Berätta gärna för mig vid bokning om du har specifika önskemål, t.ex. strandfotografering.

När vi ses i studion i Lund eller i Hörby finns där en uppbyggd miljö som är perfekt för att ta ljusa spontana, lekfulla bilder på er.

En fotografering med familjen tar ca 1 timme och barnen får leka under tiden. Beroende på ålder på barnen så anordnar jag lekar och olika uppdrag som de och även ni föräldrar får göra.

Jag strävar efter att ta några klassiska uppställda familjeporträtt och även ta bilder där ni interagerar med varandra där jag fångar er glädje och kärlek när ni är tillsammans!

Jag älskar att fånga äkta känslor mellan männsikor i bilder! Här berättar jag mer om familjefotografering hos Kajsas Foto.

Fotografering med Kajsas Foto utanför Malmö, Skåne - familjebilder på stranden

EFTER ER FOTOGRAFERING

Efter fotograferingen redigerar jag bilderna. Ni får ta del av bilderna i ett webbgalleri efter 3 veckor där ni väljer vilka bilder ni vill beställa.

PRISER FÖR FAMILJEFOTOGRAFERING

Familjefotografering – 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
Tryckta förstoringar kostar från – 390 kr
Digitala högupplösta bilder – 490 kr / st
Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 4500 kr

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, fotoalbum mm.

Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.
Jag utför barnfotograferingar utomhus över hela Skåne. Om du önskar fotografering på en plats som är kortare än 3 mil från Lund eller Hörby utgår ingen kostnad för milersättning.

FAQ

hur lång tid tar fotograferingen?

VILKA KLÄDER SKA VI TA MED?

Det går bra att ta med olika outfits så kan vi kika tillsammans om ni vill ha hjälp att välja. Om barnet / barnen orkar kan vi ta bilder i någon mer outfit.

Fotograferingen tar kring 30-45 min. Det är viktigt att barnet / barnen känner sig trygga så vi börjar alltid lugnt och låter de komma in i det. En del barn har lång startsträcka när de träffar någon ny och andra kommer igång direkt. Vi fotar inte hela timmen utan vi pausar och leker mycket. Ibland tar fotograferingen kortare tid då jag känner att jag fått många bra varierande bilder. Allt anpassas utifrån hur barnet / barnen reagerar.

Vad händer om vi blir sjuka?

Om ni har oturen att bli sjuka så hittar vi en ny tid längre fram till er.

BEHÖVER VI TA MED NÅGOT?

Om ni själva har någon specifik rekvisita som ni vill ha med på bilderna så får ni gärna ta med det. Annars har jag en hel del spännande saker i studion för barn att leka med. De flesta sakerna är i ljusa pastelliga färger för att passa in i miljön och ge ett vilsamt intryck. Barnet och dennes olika intressanta uttryck är i centrum, eller om det är syskon, även deras connection med varandra, så det behövs inte mycket rekvisita för att göra bilden bra.

Annars räcker det att ni packar ner det nu brukar när ni ska vara borta 1-1,5 timme. Om det är ett mindre barn är det bra att ta med t.ex. blöjor, napp / amningsnapp om det används mm. Skötbord finns i studion.

HUR GÖR VI OM VI BOKAT UTOMHUSFOTOGRAFERING OCH DET REGNAR?

Om ni bokar utomhusfotografering så stämmer vi av kort inpå när det finns en uppdaterad väderprognos. Om den visar regn eller mycket blåst så hittar vi en ny tid som passar. Om ni är angelägna om att göra fotograferingen på det specifika datum vi satt så kan vi använda fotostudion.

INFO & BOKNING

Berätta vilka ni är och vilken typ av fotografering ni önskar så återkommer jag inom 24 h på vardagar.