CV-porträtt och personalbilder i studion!

Jag får allt fler förfrågningar om personer som vill ta porträtt både till CV, LinkedIn eller företag som vill ha personalporträtt antingen med vit klassisk bakgrund eller med oskarp miljöbakgrund. Det kan även handla om önskemål om VD-bilder till en årsredovisning eller en bild som ska användas i ett reportage i en tidning eller liknande.

Jag erbjuder både fotografering av den typen av personporträtt i studion i Lund och utomhus och även ute på företag då jag tar med mig nödvändig utrustning. Jag har möjlighet att ta mig till ert företag oavsett plats i Skåne.

Här kan ni se några exempel från Ulrikas fotografering!

Läs mer om personalfotografering för företag och CV-fotografering för privatpersoner här!

Porträttbild till LinkedIn personalbildPersonporträtt i studio i LundCv-bild professionell profilbild fotostudio LundFöretagsfoto personalporträtt - bilder till hemsida

DELA I SOCIALA MEDIER