Personporträtt / cv-bild Malmö av Kajsas Foto, fotograf Lund, Skåne. Naturliga porträttbilder

Proffsiga porträttbilder

BÅDE FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER i SKÅNE


Är du i behov av professionella bilder till ett CV då du vill söka ett nytt arbete och ge ett bra intryck? Eller vill du ha en proffsig profilbild på LinkedIn?
Eller är ni ett företag som vill ha nya snygga personalporträtt på er hemsida?
Kajsas Foto erbjuder professionella porträtt både för företag och privatpersoner! Det finns både möjlighet att ta bilder i min fotostudio i Lund i Skåne men också att jag kommer ut till er verksamhet / miljö.
Jag tar även personporträtt för dig som är influenser / bloggare och som behöver personliga och professionella bilder från din vardag att använda på Instagram och andra sociala medier.

PROFESSIONELLA CV-BILDER & PERSONALPORTRÄTT

cv-fotografering / personporträtt Skåne
Cv-foto / professionell bild till LinkeDin, fotograf Malmö Lund

Porträttbilder med neutral bakgrund eller I miljö


Jag tar bilder antingen med neutral bakgrund t.ex. fotobakgrund men också bilder utomhus i snygga miljöer där personporträttet är skarpt och bakgrunden oskarp eller bilder från ert företag där porträttet tas i era miljöer.

Tar vi bilder i min fotostudio i Lund finns möjligheten att gå ut i närområdet och ta några utomhusbilder med om vädret tillåter.

PRIS FÖR CV-FOTOGRAFERING

Kostnad för CV-fotografering är 1550 kr och då ingår fotograferingen och 2 st digitala bilder som du själv väljer online efteråt via ett onlinegalleri som du får tillgång till efter fotograferingen.

PRIS FÖR PERSONALPORTRÄTT

Kostnad för personalporträtt beror på antal personer som ni vill ha på bild och plats för fotograferingen så hör av er så skickar jag en offert! Hör av er till mig och berätta mer om ert varumärke och era önskemål!

Maila mig på info@kajsasfoto.se eller fyll i bokningsformuläret nedan och berätta vad just ni är ute efter!
Kajsas Foto erbjuder fotografering för företag i Malmö, Lund, Kristianstad, Ystad och Hörby och på andra platser i Skåne. Hör av er och berätta var ni finns så kommer jag ut till er!

personporträtt Skåne

INFO & BOKNING

Har du frågor om fotografering eller vill du boka en tid för fotografering! Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer jag inom 24 h på helgfria dagar. Om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!