CV-BILDER & PERSONALPORTRÄTT

 

Professionella CV-bilder & personalporträtt i Skåne

 

Proffsiga porträttbilder

Är du i behov av professionella bilder till ett CV då du vill söka ett nytt arbete och ge ett bra intryck? Eller vill du ha en proffsig profilbild på LinkedIn?

Eller är ni ett företag som vill ha nya snygga personalporträtt på er hemsida?
Kajsas Foto erbjuder professionella porträtt både för företag och privatpersoner! Det finns både möjlighet att ta bilder i min fotostudio i Lund i Skåne men också att jag kommer ut till er verksamhet / miljö.

Jag tar även personporträtt för dig som är influenser / bloggare och som behöver personliga och professionella bilder från din vardag att använda på Instagram och andra sociala medier.

Porträttbilder med neutral bakgrund eller miljö

Jag tar bilder antingen med neutral bakgrund t.ex. fotobakgrund men också bilder utomhus i snygga miljöer där personporträttet är skarpt och bakgrunden oskarp eller bilder från ert företag där porträttet tas i era miljöer. Tar vi bilder i min fotostudio i Lund finns möjligheten att gå ut i närområdet och ta några utomhusbilder med om vädret tillåter.

Pris för CV-fotografering och personalporträtt

Kostnad för CV-fotografering är 1550 kr och då ingår fotograferingen och 2 st digitala bilder som du själv väljer online efteråt via ett onlinegalleri som du får tillgång till efter fotograferingen.
Kostnad för personalporträtt beror på antal personer som ni vill ha på bild och plats för fotograferingen så hör av er så skickar jag en offert! Hör av er till mig och berätta mer om ert varumärke och era önskemål!

Maila mig på info@kajsasfoto.se eller fyll i bokningsformuläret nedan och berätta vad just ni är ute efter!

Kajsas Foto erbjuder fotografering för företag i Malmö, Lund, Kristianstad, Ystad och Hörby och på andra platser i Skåne. Hör av er och berätta var ni finns så kommer jag ut till er!

 

BOKNING & INFO


Har du frågor eller vill du boka? Fyll i formuläret!

Jag återkommer alltid inom 24 h på vardagar så om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!

Ditt meddelande är skickat, tack så mycket! Jag återkommer till dig inom 24 h på helgfria dagar. Om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!Error submitting form, please try again.

FÖLJ KAJSAS FOTO PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM