Bröllopsfotografering i Malmö – Sandra & Olofs sa ja i Sankt Petri kyrka

SANDRA & OLOFS VACKRA BRÖLLOP I MALMÖ MED VIGSEL I VACKRA SANKT PETRI KYRKA

Sandra & Olof hade planerat ett stort slottsbröllop men pga av corona-pandemin blev bröllop flyttat mer än en gång och till sist togs beslutet att genomföra bröllopet hemma i Olofs föräldrahem i Malmö enligt de restriktionerna som var.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING I MALMÖ

- SLOTTSPARKEN, RIBERSBORG & SANKT PETRI

Jag startade med att föreviga dagen på Malmö Arena hotell där bruden och hennes tärnor gjorde sig i ordning.
Innan vigseln i Sankt Petri kyrka gjorde vi en s.k. first look i Slottparken där paret fick se varandra för första gången i bröllopskläderna. Efter first look togs bilder tillsammans med parets söta hund som var stiligt uppklädd dagen till ära. 🙂 Efter det följde porträtt tillsammans med tärnor och bestmans.

Vi tog också många bilder på brudparet själva både i Slottsparken och senare även vid Riberborg.
Sankt Petri kyrka, som paret vigdes i, är en enormt vacker kyrka, speciellt invändigt. När man kommer in slås man av den höga takhöjden och de ljusa väggarna med stora vackra fönster. Det är verkligen ett pampigt ställe och passar perfekt för ett vackert bröllop!

Brudparet och Olofs mamma hade ordnat en fantastisk vacker dukning i vardagsrummet i Olofs föräldrahem. Under middagen hölls fina tal och det var mycket glädje och kärlek!
Innan jag gick hem hann vi både ta golden hour bilder där vi fångade de sista strålarna innan solen gick ner och även en exit som brudparet gjorde där gästerna radat upp sig med tomtebloss i den stjärnklara natten!

Vill du veta mer om bröllopsfotografering med Kajsas Foto, läs mer på här!

DELA I SOCIALA MEDIER