Bröllopsfotograf i Malmö

Bröllopsfotograf Malmö

Kajsas Foto – Bröllopsfotograf i Malmö

Letar du bröllopsfotograf i Malmö? Kajsas Foto erbjuder bröllopsfotografering och har koll på många olika smultronställen i och utanför Malmö. Det finns massor av vackra platser i området som passar perfekt för en bröllopsfotografering t.ex. Slottsparken, Pildammsparken med Margaretapaviljongen, strandmiljöer vid Ribersborg eller charmiga stadsmiljöer vid Gamla Väster eller öppna landskap och fält i utkanterna av Malmö.
Jag älskar spontana bilder i ljusa pastelliga färger med mycket glädje och kärlek. Det är det jag vill fånga till er!

Bröllopsfotograf Malmö Foto: Kajsas Foto

Jag erbjuder flera olika paket för bröllopsfotografering för att ni ska kunna hitta det som passar just för er. Föredrar ni att ha bilder från hela er dag från förberedelserna innan vigseln och även under festen, att jag är med och dokumenterar hela er dag, eller vill ni satsa på kärleksfulla porträttbilder på er tillsammans med bilder från er vigsel?

När jag fotograferar personer tillsammans arbetar jag för att få spontana äkta känslor i bilderna. Jag vill att den glädje och kärlek och ni känner för varandra ska synas i bilderna och att bilderna ska se spontana och äkta ut – inte uppställda och konstlade. Kika gärna in på mina bilder och se ifall min bildstil passar er och hör av er för mer info eller bokningsförfrågan!

Här finns mer info om mina olika paket för bröllopsfotografering!

BRÖLLOPETS OLIKA DELAR

Alla bröllop är olika men här kommer en beskrivning av de moment som brukar finnas med på bröllop och en beskrivning av vilka bilder bröllopsfotografen brukar ta vid de olika delarna.

FÖRBEREDELSEBILDER

När ni gör er iordning inför er stora dag finns det möjlighet att ta s.k förberedelsebilder. Detta är bilder före vigseln te.x. när bruden tar på sig klänningen tillsammans med tärnorna. Här fångas spontana förväntansfulla känslor. Det är också vid detta momentet de flesta fotografer väljer att fotografera detaljbilder.

FIRST LOOK

En del brudpar väljer att göra sig iordning var och för sig och vill föreviga när de ser varandra för första gången på bröllopsdagen. Detta kallas för “first look” och har blivit mer och mer populärt. First look brukar fotograferas utomhus.

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

Det är olika hur mycket tid man vill avsätta för porträttfotografering. En del vill fotograferas på olika platser och en del kanske redan är i en fin miljö i områdena kring vigselplatsen och festplatsen och då går fotograferingen snabbare. Det är under denna delen fotografen har möjlighet att placera er i fördelaktigt ljus och fina bakgrunder och att få er att posera antingen uppställt eller spontant och naturligt. Här är det viktigt att fotografen ni väljer har den typen av bilder just ni är ute efter på sin hemsida. Alla fotografer har olika unika bildstilar så det är jätteviktigt att ni väljer en som visar upp det ni vill ha både vad gäller känslor i bilderna, ljus och färgtoner.

VIGSEL & GRUPPBILDER

Efter vigseln brukar många av gästerna vilja komma fram till brudparet och gratulera. Njut av stunden som nygifta tillsammans med era nära! Här blir det massor av fina bilder på glada människor som kramas.

Bröllopsfotografering i Malmö med bröllopsfotograf Kajsas Foto

MINGEL, MIDDAG OCH BRÖLLOPSFEST

Under mingelet och middagen och festen dokumenteras alla händelser som tal och annat kul! Före middagen är ett bra tillfälle att lämna en liten lucka i schemat så att fotografen hinner gå in och ta vackra detaljbilder på dukningen.Många vill också ha första dansen förevigat och några moves på dansgolvet efter det. 


Words of love
 

“När vi träffade dig visste vi med en gång att vi skulle bli mer än nöjda. Du överträffade våra förväntningar under vårt livs största dag och vi har nu för alltid förevigat dessa minnen. Detta är tackvare dig Kajsa.
Din givmildhet, spontanitet och öppenhet är bara några av dina fantastiska egenskaper.
Så från djupet av våra hjärtan tackar vi dig!”
Herr & Fru Brost

Kajsas Foto – bröllopsfotograf Malmö

DELA I SOCIALA MEDIER