Bröllopsfotograf Malmö

Kajsas Foto – bröllopsfotograf Malmö

Letar du bröllopsfotograf i Malmö? Stort grattis till ert kommande bröllop! Kajsas Foto erbjuder bröllopsfotografering i hela Skåne och jag är ofta i Malmö och fotograferar. I Malmö finns många härliga miljöer för porträttfotografering t.ex. stranden vid Ribersborg, Västra Hamnen, Pildammarna, Slottsparken, kullerstensgator på Gamla Väster och mycket mer!

Jag erbjuder olika flera olika paket både för dig som vill fotografera porträtt och vigsel och för dig som vill ha hela dagen dokumenterad med allt ifrån förberedelsebilder när ni gör er iordning till tårta och första dansen som gifta! Här berättar jag om olika delar av dagen som är populära att föreviga:

Förberedelser

Bröllopsfotograf Malmö - Kajsas Foto, förberedelsebilder - brud som gör sig i ordning

Jag älskar att fotografera förberedelsebilder!! Det är här det finns mycket pirr i luften – känslor mellan bruden och hennes tärnor och kanske även brudens mamma är med under förberedelserna och får se henne i brudklänningen för första gången. Förberedelserna brukar ske på ett hotellrum eller en frisörsalongen eller liknande. Var som helst egentligen, men ett tips är att välja ett ställe med bra ljus utifrån, tex stora fönster! Här lägger jag också tid på att fånga fina detaljbilder på ringarna, skorna, buketten.

Bröllopsporträtt

Under porträttfotograferingen fotograferar jag brudparet i en vacker miljö som vi gemensamt bestämt. Det kan vara på en strand eller på en äng, en park eller annan vacker miljö i anslutning till vigselplatsen. Med min erfarenhet får jag er snabbt avslappnade även om ni inte är vana vid att stå framför kameran. Jag ger er uppgifter som får er att skratta tillsammans och röra er på ett sätt som gör att vi får spontana fina bilder. Jag väljer noggrant ut platserna och riktningen så att vi får det bästa ljuset i bilderna och tillsammans med min unika redigering efteråt skapar jag ljusa moderna bilder åt er! Spontana bilder i ljusa pastelliga färger är den bildstil som jag erbjuder!

bröllopsfotograf malmö - bröllopsfotografering i solnedgång - golden hour

Vigsel

Under vigseln är min uppgift att fånga er vigsel så autentisk som möjligt. Jag fångar era naturliga uttryck i kyrkan eller utomhusvigseln eller er borgliga vigsel i Rådhuset. Känslorna, tårarna, kärleken – allt finns med!
Och efter vigseln när gästerna gratulerar och kastar ris eller rosenblad och ni strålar av glädje! Det blir jättefina bilder när gästerna kommer fram och gratulerar efteråt. Njut av stunden!

Efter vigseln finns det även tid för att ta några gruppbilder på familj, släkt, tärnor och bestmans.

Mingel

Under minglet finns jag på avstånd men fångar naturliga spontana saker som händer och här fotograferas även brudskålen och finns det tid så tar jag mig in i festlokalen för att fotografera vackra detaljer i dukningen som ni lagt ner mycket tid på.

Bröllopsfest

Under festen finns det många fina stunder som är fint att ha förevigat. Föräldrarnas och syskonens tal och olika upptåg som vänner eller toastmasters hittar på. Bröllopstårtan och första dansen förevigas givetvis och här finns det även möjlighet att smita iväg en stund tillsammans med mig för att få fina solnedgångsbilder precis innan solen går ner! Det rekommenderar jag verkligen!

Läs mer om mina olika paket för bröllopsfotografering här!

DELA I SOCIALA MEDIER