Bröllop Österlen

Kajsas Foto – Bröllopsfotograf på Österlen

Bröllopsfoto Österlen av Kajsas Foto - bröllopsfotograf Österlen

Fantastiskt bröllop på Österlen

Den 14/5 fotograferade jag Hannas & Johans fina bröllop på Österlen. Österlen måste vara en av världens vackraste platser och jag älskar både att vara där och att fotografera där!

Vi började dagen med att fotografera Hannas & Johans porträttfoto i fantastiskt fina miljöer kring stranden vid Knäbäckshusen och äppellundar i området däromkring. När jag fotograferar bröllopsporträtt fokuserar jag mycket på att vi ska få spontana och kärleksfulla bilder och att det inte ska se stelt och uppställt ut, även om vi också tar några mer klassiska porträttbilder. Hanna & Johan fick flera olika uppgifter av mig och jag fick se vilken fantastisk värme och kärlek brudparet känner för varandra och vi fick många fina bilder. Vi tog även en del porträtt tillsammans med brudparets barn och tärna och bestmans.

Vigseln var sedan i det lilla charmiga kapellet nere i Skillinge hamn. En väldigt vacker och kärleksfull vigsel.
Därefter hölls mingel och fest på Galleri Frideborg. Där skålades det för brudparet hela kvällen! Jag är jätteglad att jag fick äran att vara Hanna & Johans bröllopsfotograf på deras speciella dag!

För att se fler bilder från mina bröllopsfotograferingar och läsa mer om info och priser för bröllopsfotografering, klicka här!

Letar du bröllopsfotograf till ditt bröllop på Österlen? Här gärna av dig till Kajsas Foto och berätta om dina önskemål inför er bröllopsfotografering!
Kontakta mig via info@kajsasfoto.se eller fyll i formuläret:

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Ämne

  Ditt meddelande

  OBS! Jag svarar alltid inom 24 timmar helgfria dagar så om du inte fått svar från mig så kolla i din skräppost då mina mail ibland hamnar i kundernas skräppost. Kontakta mig i så fall igen och ange ditt telefonnummer.

  Words of love

  Bröllopsfoto Österlen av Kajsas Foto - bröllopsfotograf Österlen

  DELA I SOCIALA MEDIER