Bröllop utomlands – bröllopsfotografering på Mauritius

När jag själv skulle gifta mig tittade jag på massor av olika alternativ för bröllop och något som var en dröm var att gifta sig på en vit sandstrand vid ett turkost hav i tropisk värme. Vilken dröm! För oss blev det ett bröllop hemma i Sverige istället men för ett tag sedan fick jag möjlighet att göra en stylad bröllopsfotografering på en världens finaste platser och jag vill dela med mig av bilderna för er som söker inspiration inför utomlandsbröllop.

Fotograferingen gjordes tillsammans med bröllopskoordinatorerna på Wedding in Mauritius och Ile des deaux Coco och villan på ön som ägs av Lux hotels.

Ile des deux Coco är en ö som ligger en liten bit ut från Mauritius fastland. Runt om än ligger ett stort korallrev vilket gör att vattnet är väldigt turkost. Hotellet har en privat båt som går ut till ön och på ön finns övernattningsmöjligheter i en vacker privat villa.

DELA I SOCIALA MEDIER