Bröllop i Domkyrkan i Lund – bröllopsfotografering i Skåne

Engelinas & Kaspers bröllop i Domkyrkan i Lund

Den 6 maj vigdes det underbara paret Engelina & Kasper i Lunds majestätiska Domkyrka och jag fick äran att föreviga deras speciella dag. Några veckor innan vigseln träffade jag Kasper & Engelina hemma i deras lägenhet där vi tillsammans planerade för fotograferingen under dagen och 6 maj var det äntligen dax!
Solen sken och vi möttes upp i vackra Botaniska Trädgården i Lund och fortsatte sen mot centrum för att ta bilder bland Lunds charmiga kullerstensgator. Sommaren var sen i år så det hade precis blivit grönt och vackert överallt. I Botaniska fanns hav av tulpaner och i Lundagård stod vackra pampiga magnolior.

Efter att vi fotograferat porträtten var det dax för vigsel i Domkyrkan. Det var en jättevacker vigselceremoni och därefter väntade gratulationer från alla gäster. Mingel och fest fortsatte sedan på AF-borgen i Lund.

Här visar jag ett urval från den fantastiska dagen!

Bröllop Domkyrkan LundBröllop i LundBröllopsfotografering i Botaniska trädgården i LundBröllopsfotografering Botaniska Lund bröllopsfotograf Lundbröllopsfotografering Domkyrkan i Lundbröllop Domkyrkan Lundbröllop Domkyrkan i Lundbröllop Domkyrkan i Lundbröllopsfotografering av Kajsas Foto bröllopsfotograf Skånebröllopsfotografering brudpar Lundagård

Vill du läsa mer om bröllopsfotografering av Kajsas Foto, kika in på min sida om bröllopsfotografering!

DELA I SOCIALA MEDIER