Bröllop Bosjökloster – Kajsas Foto bröllopsfotograf Skåne

Martina & Martins bröllop vid vackra Bosjökloster i Skåne

I vintras träffade jag Martina och Martin för första gången då vi började planera för deras bröllopsfotografering. De planerade en borglig vigsel i den vackra miljön vid Bosjökloster som ligger mellan Eslöv och Höör. Ett jättehärligt par som såg fram emot sin stora dag 20 maj 2017.

Bröllopsförberedelser

Den 20 maj åkte jag till Bosjökloster redan på förmiddagen där jag mötte upp brudgummen och började ta lite översiktsbilder på det vackra området. Därefter mötte jag upp bruden och hennes tärnor som gjorde sig iordning i ett rum på klostret.
Tjejerna var på strålande humör och det fanns en härligt pirrig energi i rummet! Det är fantastiskt att få vara med och föreviga de här speciella momenten och jag vet att alla mina kunder som väljer att göra det älskar att ha de här bilderna efteråt.

Vigsel

När klänningen var på plats var det dax för vigsel, en borglig vigsel i klostrets vackra omgivningar med utsikt över Ringsjön. En jättevackert vigsel där parets dotter sprang fram till sina föräldrar flera gånger. Klart att man vill vara med när mamma och pappa gifter sig! 🙂

Efter vigseln tog jag en samlad gruppbild på alla gäster och bilder när gästerna kom fram och gratulerade.
Sen smög jag och brudparet iväg där vi tog deras porträttbilder och de fick en stund för sig själva (typ, jag var ju med) där de fick komma nära varandra. På området fanns många vackra platser, bl.a. en vacker äng med tulpaner som jag sett ut i förväg. Det blev många supervackra porträtt på det förälskade paret.

Bröllopsfest

På kvällen var det dax för bröllopsmiddag och fest. Brudparet och deras vänner hade dekorerat festsalen sååå vackert.
Mycket skratt och mycket kärlek hela kvällen!
Stort grattis Martina & Martin, det var fantastiskt att få vara med på er dag!

Fotograf: Bröllopsfotograf Kajsas Foto i Skåne
Lokal & festarrangör: Bosjökloster

/Kajsa

Bosjökloster utanför Höör och Eslövbröllopsskor och brudbukettbruden blir sminkadbrudens förberedelserbruden tar på sin bröllopsklänning med hjälp av sina tärnorbrud med brudklänning - bild av Kajsas Foto - bröllopsfotograf Skånebröllopsfotografering Bosjöklosterbröllopsporträtt brud med tärnorbröllopsfotografering Bosjökloster av Kajsas Foto - bröllopsfotograf Skånevigsel bröllopsfotografering Bosjöklostervigsel bröllopsfotografering Bosjöklostervigsel brud och brudgum Bosjöklosterbröllopsfotografering av bröllopsfotograf Kajsas Fotobröllopsfotografering Bosjökloster av Kajsas Foto - bröllopsfotograf Skånebröllopsfotografering Bosjöklostertärnor bröllopsporträttbröllopsporträtt brud och brudgum, brudklänningbrud och brudnäbbkärleksfulla bröllopsbilderbordsdukning bröllopdukning bordsdekoration bröllopfestlokal bröllop dukning Bosjökloster

Läs mer om bröllopsfotografering hos Kajsas Foto – bröllopsfotograf Skåne här!

DELA I SOCIALA MEDIER