Bebisfotografering i fotostudio i Lund, Skåne Fotograf: Kajsas Foto

BEBISFOTOGRAFERING

VÄLKOMNA PÅ BEBISFOTOGRAFERING HOS KAJSAS FOTO - DIN FOTOSTUDIO I SKÅNE

 

Tiden går fort och de små växer snabbt! Professionella bilder från er bebis första tid är jättevärdefullt att ha. Jag rekommenderar att göra en babyfotografering när ert barn vid 4-8 månaders ålder.

Åldern 4-8 månader är härlig period då barnen ofta är lättroade och har det där goa bebishullet kvar. En del har lärt sig sitta andra tycker om att ligga på mage. Oavsett så är de hur söta som helst! Om ditt barn är i en annan ålder så hör av dig så tipsar jag om olika typer av fotograferingar!

Under fotograferingen får barnet leka och vi tar allt i barnets takt. Vi fångar både spontana lekfulla bilder och vackra porträtt.

FOTOGRAFERING I STUDIO ELLER UTOMHUS

 

 

Kajsas Foto erbjuder bebisfotografering både i min studio i Lund eller i Hörby (i mitten av Skåne, 35 minuter från både Lund och Kristianstad) och även utomhusfotografering när vädret tillåter.
När vi ses för utomhusfotograferingar väljer jag en plats utifrån vad som blir bäst fotomässigt och utifrån barnets ålder samt väderlek. Det kan t.ex. vara ett grönområde eller en strand.

Jag utför barnfotograferingar utomhus över hela Skåne. Om du önskar fotografering på en plats som är kortare än 6 mil från Hörby (t.ex. Malmö, Lund, Kristianstad, Ystad) utgår ingen kostnad för milersättning. Berätta gärna vid bokning om ni har speciella önskemål!

En fotografering med din bebis tar max 1 timme och barnet får leka och ta pauser under tiden. Var beredd på att jag emellanåt tar er föräldrar till hjälp.

 

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Efter fotograferingen redigerar jag bilderna. Ni får ta del av bilderna i ett webbgalleri när jag redigerat era bilder. Där väljer ni vilka bilder ni vill beställa.

PRISER FÖR BEBISFOTOGRAFERING

  • Bebisfotografering – 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
  • Tryckta förstoringar kostar från – 390 kr
  • Digitala högupplösta bilder – 490 kr / st
  • Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 4500 kr

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna i galleriet om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, canvas mm.
Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.

 

VANLIGA FRÅGOR


Hur lång tid tar fotograferingen?
Jag avsätter minst en timme för fotograferingen. Det är viktigt att barnet känner sig trygg så vi börjar alltid lugnt och låter barnet komma in i det. En del barn har lång startsträcka när de träffar någon ny och andra kommer igång direkt. Vi fotar inte hela timmen utan vi pausar och leker mycket. Ibland tar fotograferingen kortare tid då jag känner att jag fått många bra varierande bilder. Allt anpassas utifrån hur barnet reagerar.

Behöver vi ta med något?
Om ni själva har någon specifik rekvisita som ni vill ha med på bilderna så får ni gärna ta med det. Annars har jag en hel del spännande saker i studion för barnet att leka med. De flesta sakerna är i ljusa pastelliga färger för att passa in i miljön och ge ett vilsamt intryck. Bebisen och dennes olika intressanta uttryck är i centrum så det behövs inte mycket rekvisita för att göra bilden bra.

Annars räcker det att ni packar ner det nu brukar när ni ska vara borta 1-1,5 timme tex blöjor, napp / amningsnapp om det används mm. Skötbord finns i studion.

Det går bra att ta med olika outfits så kan vi kika tillsammans om ni vill ha hjälp att välja. Om barnet orkar kan vi ta bilder i någon mer outfit. Det kan också vara bra att ha ett par olika då det lätt händer i denna åldern att de dreglar eller kräker på kläderna så bra att ha möjlighet att byta i så fall.

Vad händer om vi blir sjuka?
Om ni har oturen att bli sjuka så hittar vi en ny tid längre fram till er.

Hur kan vi förbereda oss?
Berätta gärna vid er bokningsförfrågan när barnet brukar vara som piggast och när ni brukar ha mat- och sovtider om det finns sådana mönster så kan vi lägga fotografering på en tid som passar bra utifrån det. En mätt och utvilad bebis är lättare att hålla glad och nöjd en längre stund!

BOKA TID

För att boka en babyfotografering, kontakta genom att fylla i formuläret nedan. Jag återkommer alltid inom 24 timmar på helgfria dagar. Om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!

 

babyfoto

Ditt meddelande är skickat, tack så mycket! Jag återkommer till dig inom 24 h på helgfria dagar. Om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!Error submitting form, please try again.

FÖLJ KAJSAS FOTO PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM