Bebisfotografering i fotostudio i Lund, Skåne Fotograf: Kajsas Foto

BEBISFOTOGRAFERNG

Portrait & lifestyle photographer

VÄLKOMNA PÅ BEBISFOTOGRAFERING HOS KAJSAS FOTO - DIN FOTOSTUDIO I SKÅNE

bebisfotografering Skåne - bild på mamma och bebis i fotostudio i Lund

Tiden går fort och de små växer snabbt! Professionella bilder från er bebis första tid är jättevärdefullt att ha. Jag rekommenderar att göra en babyfotografering när ert barn vid 4-8 månaders ålder.

Åldern 4-8 månader är härlig period då barnen ofta är lättroade och har det där goa bebishullet kvar. En del har lärt sig sitta andra tycker om att ligga på mage. Oavsett så är de hur söta som helst! Om ditt barn är i en annan ålder så hör av dig så tipsar jag om olika typer av fotograferingar!

Under fotograferingen får barnet leka och vi tar allt i barnets takt. Vi fångar både spontana lekfulla bilder och vackra porträtt.

I STUDIO ELLER UTOMHUS?

bebisfotografering utomhus i Lund, Skåne

Kajsas Foto erbjuder bebisfotografering både i min studio i Lund och även utomhusfotografering när vädret tillåter.
När vi ses för utomhusfotograferingar väljer jag en plats utifrån vad som blir bäst fotomässigt och utifrån barnets ålder samt väderlek. Det kan t.ex. vara ett grönområde eller en strand.

Jag utför barnfotograferingar utomhus över hela Skåne. Om du önskar fotografering på en plats som är kortare än 6 mil från Hörby (t.ex. Malmö, Lund, Kristianstad, Ystad) utgår ingen kostnad för milersättning. Berätta gärna vid bokning om ni har speciella önskemål!

En fotografering med din bebis tar max 1 timme och barnet får leka och ta pauser under tiden. Var beredd på att jag emellanåt tar er föräldrar till hjälp.

bebis på säng, fotografering i studio med spontana naturliga bilder

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Efter fotograferingen redigerar jag bilderna. Efter ett par veckor, när redigeringen är klar, får ni kika på bilderna i ett webbgalleri. Via galleriet väljer ni vilka bilder ni vill beställa.
Ni väljer själva om ni vill köpa bilderna som färdiga fotoprodukter (t.ex. förstoringar, tavlor eller album) eller som digitala filer som ni själva framkallar.

PRISER FÖR BEBISFOTOGRAFERING

Bebisfotografering – 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
Tryckta förstoringar kostar från – 390 kr
Digitala högupplösta bilder – 490 kr / st
Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 4500 kr

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, fotoalbum mm.

Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.
Jag utför barnfotograferingar utomhus över hela Skåne. Om du önskar fotografering på en plats som är kortare än 3 mil från Lund eller Hörby utgår ingen kostnad för milersättning.

FAQ

VILKA KLÄDER SKA VI TA MED?

hur lång tid tar fotograferingen?

Det går bra att ta med olika outfits så kan vi kika tillsammans om ni vill ha hjälp att välja. Om barnet / barnen orkar kan vi ta bilder i någon mer outfit.

Fotograferingen tar kring 30-45 min. Det är viktigt att barnet / barnen känner sig trygga så vi börjar alltid lugnt och låter de komma in i det. En del barn har lång startsträcka när de träffar någon ny och andra kommer igång direkt. Vi fotar inte hela timmen utan vi pausar och leker mycket. Ibland tar fotograferingen kortare tid då jag känner att jag fått många bra varierande bilder. Allt anpassas utifrån hur barnet / barnen reagerar.

Vad händer om vi blir sjuka?

Om ni har oturen att bli sjuka så hittar vi en ny tid längre fram till er.

BEHÖVER VI TA MED NÅGOT?

Om ni själva har någon specifik rekvisita som ni vill ha med på bilderna så får ni gärna ta med det. Annars har jag en hel del spännande saker i studion för barn att leka med. De flesta sakerna är i ljusa pastelliga färger för att passa in i miljön och ge ett vilsamt intryck. Barnet och dennes olika intressanta uttryck är i centrum, eller om det är syskon, även deras connection med varandra, så det behövs inte mycket rekvisita för att göra bilden bra.

Annars räcker det att ni packar ner det nu brukar när ni ska vara borta en stund. Om det är ett mindre barn är det bra att ta med t.ex. blöjor, napp / amningsnapp om det används mm. Skötbord finns i studion.