Barnfotografering Lund

Kajsas Foto - barnfotografering i Lund

Jag älskar att fånga barnens äkta känslor i bilder! Jag erbjuder flera olika typer av fotograferingar för er som vill fotografera era barn.

Barnfotografering för de minsta - babyfotografering

För bebisar erbjuds babyfotografering, oftast från 5 månader och uppåt. Här får vi fina bilder på ert barn som precis lärt sig att ligga på mage och ta upp huvudet eller när barnet lärt sig att sitta (oftast kring 6-7 månader). Det är också populärt att göra en 1-årsfotografering för att föreviga denna milstolpe och även ta någon bild då barnet kan stå eller gå.

Barnfotografering för större barn - utomhus och i studio

Jag gör även många fotograferingar med större barn i olika åldrar. Barnfotografering kan göras både utomhus eller i studion i Lund. Studion ligger i en butikslokal på Linero och går lätt att nå med både buss (buss 3 stannar utanför) och bil då det finns kostnadsfri parkering precis i närheten. Under fotograferingen gör vi alltid lekar tillsammans så att de ska tycka att vi har en rolig stund tillsammans. För er som vill göra utomhusfotografering har jag sett ut de bästa platserna för olika årstider i Lund och närområdet runtomkring. Om man vill ha hela familjen med på en del av bilderna så erbjuder jag även familjefotografering. Barnfotograf Lund, Skåne

Plats för fotografering - utomhus eller i fotostudion i Lund

Jag gör ofta fotograferingar utomhus i och omkring Lund på olika platser och är det så att ni vill boka en studiofotografering är ni varmt välkomna till min fotostudio i Lund. Hör gärna med mig då jag kan ge rekommendationer utifrån barnets ålder, årstid och tid på dagen för fotografering.

Leverans av bilder

Ni får ta del av bilderna i ett webbgalleri när jag redigerat bilderna och där väljer ni vilka bilder ni vill beställa Jag utför barnfotograferingar utomhus över hela Skåne. Läs mer om barnfotografering här! Barnfotografering Lund barnfoto Lund