Babyfotografering i Lund

babyfoto under babyfotografering Lund

Babyfotografering hos Kajsas Foto i Lund

Hos Kajsas Foto erbjuds babyfotografering både i fotostudio och utomhus beroende på årstid. Vi tar fina bilder på din bebis som växer fort och bevarar fina minnen som finns kvar för alltid!

babyfotografering mamma och baby

Hur går babyfotografering till?

Vi kommer överens om var ni vill göra fotografering – i min studio på Linero i Lund eller utomhus i närområdet. Vid utomhusfotografering hjälper jag gärna till med att tipsa om bra platser för fotografering.
Vi bestämmer därefter en tid som passar er och ert barn och gärna då barnet är som piggast. Vi försöker undvika att sätta en tid precis innan barnets sovtider. Om ni föräldrar vill vara med på bilderna är det självklart också välkommet!

babyfotografering lund

Vilken ålder ska mitt barn vara när vi gör babyfotografering?

Babyfotografering görs när er bebis är ungefär 4 månader – 8 månader. Om ni vill fotografera tidigare så läs mer om nyföddfotografering här. Vi fotograferar på barnets villkor och tar pauser när det behövs. Runt 4 månader brukar det går bra att fotografera bebisen både liggande på rygg och liggande på mage. När bebisen är mellan 6-8 månader brukar de lära sig sitta och väljer ni att göra fotograferingen då så tar vi även sittande bilder.

Läs mer om priser och bokning av babyfotografering här!

DELA I SOCIALA MEDIER