1-årsfotografering i fotostudio i Lund

- nära Malmö i Skåne

VILL NI FÖREVIGA MINNEN AV ERT BARNS 1-ÅRSDAG?

I fotostudion i Lund finns möjlighet att föreviga ert barn i samband med 1-årsdagen där vi skapar en fin kalasmiljö med ballonger och vimplar i färger som ni önskar!
Vid en 1-årsfotografering leker vi med ballonger och annan fin rekvisita och fångar fina bilder på ert barn i samband med denna milstolpe.

Fotografering när barnet fyller 1 år med vimplar och ballonger i fotostudio i Lund - Malmö / Skåne
Mitt fokus under er 1-årsfotografering är att ert barn ska ha roligt och att jag fångar deras naturliga jag.
Kajsas Foto erbjuder studiofotografering i min ljusa dagsljusstudio i Lund. Studion finns vid Linero torg där det finns bra parkeringsmöjligheter och busshållplats precis utanför.
 
När vi ses i studion i Lund eller i Hörby finns där en uppbyggd miljö som är perfekt för att ta ljusa spontana, lekfulla bilder.

1-årsfotografering i Lund, nära Malmö. Bild på barn i fotostudio med ballonger och vimplar

PrISER FÖR 1-ÅRSFOTOGRAFERING


1-årsfotografering – 1200 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
Tryckta förstoringar kostar från – 390 kr
Digitala högupplösta bilder – 590 kr / st
Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 4500 kr

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, fotoalbum mm.

Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.

BOKNING & KONTAKT

VILL DU BOKA ELLER HAR DU FRÅGOR OM FOTOGRAFERING? FYLL I FORMULÄRET NEDAN. JAG ÅTERKOMMER ALLTID INOM 24 H PÅ VARDAGAR SÅ OM DU INTE FÅTT SVAR, KOLLA SKRÄPPOSTEN ELLER KONTAKTA MIG IGEN!