GRAVIDFOTOGRAFERING

 gravidfoto gravidfotografering i studio i Lund

En graviditet är en väldigt speciell upplevelse och något att minnas för resten av livet. Jag erbjuder både gravidfotografering utomhus och inomhus i studio som jag erbjuder både i Lund och i Hörby. Du väljer själv vilket du tycker passar bäst utifrån årstid och utifrån vilken typ av bilder du vill ha.

Om gravidfotograferingen

Det finns många olika typer av gravidfoto och jag anpassar utifrån dina / era behov. Vill du ha bilder tillsammans med din partner eller ska ett större syskon till det väntande barnet vara med? Vill du ha bilder på dig själv i en fin sommarklänning på en strand eller vill du ta mer avklädda bilder med en ljus bakgrund i en studio? Jag anpassar fotograferingen efter dina önskemål och vad du känner dig bekväm med. Fotograferingen tar ca 1-timme. Ta gärna med olika ombyten. Hör gärna av dig om du vill ha tips på kläder utifrån din session!

Gravidfotografering i Bjärred mellan Malmö och Lund, Skåne. Gravidfoto med gravidklänning och blomsterkrans

Gravidfotografering i studio eller utomhus?

Det går att skapa jättefina gravidbilder både i studio och utomhus. Om du vill ha vackra utomhusbilder på vintern hjälper jag dig så att du håller värmen under fotograferingen, tex med värmekuddar, så att det går så smärtfritt som möjligt. Eller skapar vi vackra ljusa bilder i min dagsljusstudio i Lund.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen redigerar jag bilderna. Ni får ta del av bilderna i ett webbgalleri efter 3-4 veckor och där väljer ni vilka bilder ni vill beställa.

PRIS

FOTOGRAFERINGSKOSTNAD

  • Gravidfotografering – 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
  • Tryckta förstoringar kostar från – 190 kr
  • Digitala högupplösta bilder – 390 kr / st
  • Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 3500 kr

 

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna i galleriet om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, canvas mm.
Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.

 

BOKNING & INFO

Har du frågor eller vill du boka? Fyll i formuläret! Jag återkommer alltid inom 24 h på vardagar så om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!

GRAVIDFOTOGRAF LUND / HÖÖR / ESLÖV / HÖRBY / KRISTIANSTAD / MALMÖ

GRAVIDFOTO, GRAVIDFOTOGRAFERING, GRAVIDITET, GRAVID SKÅNE,