BEBISFOTOGRAFERING 

VÄLKOMNA PÅ BEBISFOTOGRAFERING HOS KAJSAS FOTO - DIN FOTOSTUDIO I SKÅNE

Tiden går fort och de små växer snabbt! Professionella bilder från er bebis första tid är jättevärdefullt att ha. Jag rekommenderar att göra en babyfotografering när ert barn vid 4-8 månaders ålder.

Åldern 4-8 månader är härlig period då barnen ofta är lättroade och har det där goa bebishullet kvar. En del har lärt sig sitta andra tycker om att ligga på mage. Oavsett så är de hur söta som helst! Om ditt barn är i en annan ålder så hör av dig så tipsar jag om olika typer av fotograferingar!

Bebisfoto från studiofotografering i Lund, Skåne Fotograf: Kajsas Foto

Kajsas Foto erbjuder bebisfotografering både i min studio i Lund eller i Hörby (i mitten av Skåne, 35 minuter från både Lund och Kristianstad) och även utomhusfotografering när vädret tillåter.
När vi ses för utomhusfotograferingar väljer jag en plats utifrån vad som blir bäst fotomässigt och utifrån barnets ålder samt väderlek. Det kan t.ex. vara ett grönområde eller en strand.

Jag utför barnfotograferingar utomhus över hela Skåne. Om du önskar fotografering på en plats som är kortare än 6 mil från Hörby (t.ex. Malmö, Lund, Kristianstad, Ystad) utgår ingen kostnad för milersättning. Berätta gärna vid bokning om ni har speciella önskemål!

En fotografering med din bebis tar max 1 timme och barnet får leka och ta pauser under tiden. Var beredd på att jag emellanåt tar er föräldrar till hjälp.

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Efter fotograferingen redigerar jag bilderna. Ni får ta del av bilderna i ett webbgalleri efter 3-4 veckor och där väljer ni vilka bilder ni vill beställa.

PRISER FÖR BEBISFOTOGRAFERING

  • Bebisfotografering – 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
  • Tryckta förstoringar kostar från – 190 kr
  • Digitala högupplösta bilder – 390 kr / st
  • Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 3500 kr

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna i galleriet om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, canvas mm.
Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.

BOKA TID

För att boka en babyfotografering, kontakta genom att fylla i formuläret nedan. Jag återkommer alltid inom 24 timmar på helgfria dagar. Om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!