BARNFOTOGRAFERING I SKÅNE MED KAJSAS FOTO

OM BARNFOTOGRAFERING

Varje tid i ert barns liv är unik. Genom att göra en barnfotografering så bevarar ni minnena från just den speciella tiden. Jag hjälper er att fånga era barns äkta känslor i bilder!
Mitt fokus under er fotografering är att barnen ska ha roligt och att jag fångar deras naturliga jag.

Jag gör både barnfotografering i studio och utomhus. Kajsas Foto erbjuder studiofotografering både i Lund och Hörby så du kan välja vilket som är närmast! När vi ses i studion i Lund eller i Hörby finns där en uppbyggd miljö som är perfekt för att ta ljusa spontana, lekfulla bilder på er.När vi ses för utomhusfotograferingar väljer jag en plats utifrån vad som blir bäst fotomässigt och utifrån hur gamla barnen är samt väderlek. Det kan t.ex. vara ett grönområde eller en strand.

Barnfotografering i Skåne Lund - syskon som viskar
Barnfotografering utomhus i Skåne

UNDER OCH EFTER FOTOGRAFERINGEN

En barnfotografering tar ca 1 timme och barnen får leka under tiden. Beroende på ålder på barnen så anordnar jag lekar och olika uppdrag som de får göra, speciellt på utomhusfotograferingar där vi är mer rörliga. Ingen förberedelse krävs, men var beredd på att jag emellanåt tar er föräldrar till hjälp.

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Efter fotograferingen redigerar jag bilderna. Ni får ta del av bilderna i ett webbgalleri efter 3-4 veckor och där väljer ni vilka bilder ni vill beställa.

PRISER FÖR BARNFOTOGRAFERING

FOTOGRAFERINGSKOSTNAD

  • Barnfotografering – 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
  • Tryckta förstoringar kostar från – 190 kr
  • Digitala högupplösta bilder – 390 kr / st
  • Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 3500 kr

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, canvas mm.
Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.

Jag utför barnfotograferingar utomhus över hela Skåne. Om du önskar fotografering på en plats som är kortare än 6 mil från Hörby utgår ingen kostnad för milersättning.

BOKA ER FOTOGRAFERING IDAG!

Har du frågor om fotografering eller vill boka en tid? Fyll i formuläret så återkommer jag inom 24 timmar på helgfria dagar. Om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!

Barnfotografering i fotostudion i Lund

Är medlem hos barnfotografer.se.

Läs mer om olika typer av barnfotografering i Lund här!